Digital Video Forums

Go Back   Digital Video Forums > Software Forums > ImgBurn

Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 29 Mar 2008, 05:32 PM   #1
Just Trying To Help
 
soup's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada Region 1
Posts: 7,524
Default Dual Layer Burning With ImgBurn, VIDEO_TS.



























__________________


Last edited by soup; 9 May 2009 at 01:20 AM
soup is offline   Reply With Quote
Old 29 Mar 2008, 06:45 PM   #2
Hyperactive
 
camj979's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Ice Fields
Posts: 135
Default

cool...thanks Soup. I didn't even realize Imgburn could burn vob files now. Time to go buy some DL discs.
camj979 is offline   Reply With Quote
Old 30 Mar 2008, 01:46 AM   #3
Just Trying To Help
 
soup's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada Region 1
Posts: 7,524
Default

Quote:
Originally Posted by camj979 View Post
cool...thanks Soup. I didn't even realize Imgburn could burn vob files now. Time to go buy some DL discs.
You are welcome. Here is another option for you, which the thought of even trying it, came from a thread involving I believe, Chewy, blu & LUK. This is if your Dvd compliant BUP, IFO & VOB files are not in a VIDEO_TS folder.

When you are ready to click the big green arrow



you will get this message



Just click yes & carry on as normal.

Last edited by soup; 10 May 2009 at 05:11 AM
soup is offline   Reply With Quote
Old 25 Feb 2012, 09:19 AM   #4
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 10
Default apply this to bluray?

Ive got some dual layer blu-rays that are now paperweights because I didnt create a layer break (I assume) every time the burn would break at 56%.

I created the images in DVDFAB and then set it to use imgburn engine. Can it put a layer break into a previously made image?
hugheser is offline   Reply With Quote
Old 26 Feb 2012, 08:11 AM   #5
Super Moderatress
 
cynthia's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Sweden
Posts: 14,278
Default

Quote:
Originally Posted by hugheser View Post
Ive got some dual layer blu-rays that are now paperweights because I didnt create a layer break (I assume) every time the burn would break at 56%.

I created the images in DVDFAB and then set it to use imgburn engine. Can it put a layer break into a previously made image?
Layerbreaks are for DVD not Blu-ray.
__________________
cynthia is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual Layer Burning with ImgBurn, (ISO/MDS). soup ImgBurn 0 28 Mar 2008 03:01 PM
Dual burning with ImgBurn Chewy ImgBurn 7 5 Mar 2006 09:03 AM
dual layer burning one2nite DVD Blank Media, Burning, Recording Hardware 1 17 Jan 2005 03:10 PM



All times are GMT +10. The time now is 05:03 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright © 1999 - 2011 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com