Digital Video Forums

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > TMPGEnc

 
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 8 Dec 2009, 01:17 PM   #1
jmd
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3
Question audio help needed please

I am using Tmpgenc authoring works 4

I have a track that has a 12 sec slide show and then 1 min 43 sec video clip. I can get my recorded audio into the slide show ok. But when I insert the audio into the video clip (next within the track)the video clip audio starts part way through. I think it is starting 12 sec into the video clip. How can I get the video clip audio to start at the beginning of the video clip?

Should all my audio tracks be joined into one audio track and just inserted into the beginning the total track.

I am making a tutorial DVD

Thanks for your help.

Janet
New Zealand
jmd is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio Geek Needed Chewy General Computing 31 27 Jun 2006 11:30 PM
Urgent Help Needed Corrupt Audio and_bez DivX/XviD Conversion/Encoding 4 22 Nov 2002 01:14 PM
Audio in Divx help needed! Tarrant AVI, DivX/Xvid 12 9 Mar 2002 07:47 AM



All times are GMT +10. The time now is 09:12 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright © 1999 - 2011 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com