Digital Video Forums

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > SUPER

 
 
LinkBack Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 4.50 average. Display Modes
Old 5 Jan 2007, 07:42 AM   #1
Demigod of Digital Video
 
LT. Columbo's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 10,671
Default SUPER© v.b2009 build 36 (Jun 10, 2009)

http://www.erightsoft.net/SUPER.html

or

http://www.digital-digest.com/softwa...9&ssid=0&did=2

uninstall the old one first.
__________________
"One day men will look back and say I gave birth to the 20th Century". Jack The Ripper - 1888
Columbo moments...
"Double Shock" "The Greenhouse Jungle" "Swan Song" FORUM RULES
"You try to contrive a perfect alibi, and it's your perfect alibi that's gonna hang ya."
(An Exercise In Fatality, 1974)



Last edited by admin; 13 Jun 2009 at 05:07 PM
LT. Columbo is offline  
Old 6 Jan 2007, 01:16 AM   #2
Lord of Digital Video
Lord of Digital Video
 
paglamon's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: 22°38'12.55" N, 88°25'20.87" E
Posts: 2,126
Default

Thank u.
__________________

ONLY MOMENTS LINGER...DEWDROPS ON A FALLEN LEAF
paglamon is offline  
Old 27 Mar 2007, 01:28 AM   #3
Demigod of Digital Video
 
LT. Columbo's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 10,671
Default SUPER©.v2007.build.22(Mar.14,2007)

update

http://www.erightsoft.com/SUPER.html
LT. Columbo is offline  
Old 28 May 2007, 03:56 AM   #4
Junior Member
Junior Member
 
groovasious's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by LT. Columbo View Post
I uploaded this new version of super after much promting. Now I can't use direct show. I have uploaded microsoft updates. activex. I might go back to the older version if I can find it
groovasious is offline  
Old 28 May 2007, 03:08 PM   #5
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

To anyone who can either answer my concern or has anything to do w/ the creation of SUPER (by eRightSoft) :

There is a very nasty Interlace problem when converting to AVI container using H264/AVC codec. Even when utilizing the "other options" tab and checking the "deinterlaced" option, there is still the interlaced output problem. I have started with clean high quality vobs and used SUPER with the containter/codec I mentioned and always get the choppy - horizontal rendering(interlace) when encoding.

Is there a fix or update or solution to this problem?

Thank you for reading and any help or solution is appreciated.
oneeyedwilli is offline  
Old 29 May 2007, 07:21 AM   #6
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

Btw, there is another bug...when trying to use Direct Show filter option to resize to custom size, the sizing works out, but the audio gets disabled. even though every option seems to be properly in order. I have noticed this when using the container avi / codec h264 AVC and a few others I have tried.
oneeyedwilli is offline  
Old 30 May 2007, 05:01 AM   #7
Dan
Digital Video Master
Digital Video Master
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ottawa
Posts: 1,029
Default

If you have found "bugs" with the program I would follow the advice on the download page.

Quote:
Awaiting your feedback, as usual, by email or on the forum page.
Thank you for encouraging us to serve you with better softwares.
SUPERforum
__________________

Dan is offline  
Old 30 May 2007, 07:38 AM   #8
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

Dan- i tried to look for the email, but couldn't find it on their site or other forum sites.

Thanks for providing the proper forum link.

Last edited by oneeyedwilli; 30 May 2007 at 07:48 AM
oneeyedwilli is offline  
Old 30 May 2007, 07:42 AM   #9
Dan
Digital Video Master
Digital Video Master
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ottawa
Posts: 1,029
Default

Did you look around at all? Contact & Support is the first place I look, and there it is.

As for the forum, you can use search or read the posts just like I had to do.

The FAQ is always good to read when new to a site or program.

http://www.erightsoft.net/contact.html

Last edited by Dan; 30 May 2007 at 07:45 AM
Dan is offline  
Old 18 Jun 2007, 03:47 AM   #10
Junior Member
Junior Member
 
groovasious's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 6
Thumbs up

thanks Dan I tried many a time to find support but could only find the forum
groovasious is offline  
Old 18 Jun 2007, 04:42 AM   #11
Dan
Digital Video Master
Digital Video Master
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ottawa
Posts: 1,029
Default

Quote:
Originally Posted by groovasious View Post
thanks Dan I tried many a time to find support but could only find the forum
Glad I could help.

BTW..belated welcome to the forum!
Dan is offline  
Old 13 Jul 2007, 07:14 AM   #12
Eclectician
 
MilesAhead's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,615
Default

btw there's a new release as of July 4
MilesAhead is offline  
Old 13 Jul 2007, 09:38 AM   #13
Lord of Digital Video
Lord of Digital Video
 
Gary D's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Canada-eh?
Posts: 2,266
Default

ChangeLog

v2007.build.23 (July 4, 2007)
[ADD] Nintendo DS profile to output .dpg files
[ADD] ADPCM IMA & MS to avi, avi (for Pocket PC), asf, wmv, wav
[ADD] Extended VideoScaleSize and FPS selection values
[ADD] Extended VideoScaleSize with the Gif profile
[ADD] Custom VideoScaleSize and FPS selection
[ADD] option to 'Save Every Output File In The Same Folder Of Its Respective Source File'
[ADD] a frame Muxer when using the File Joiner
[ADD] A Custom Meta Tagger when rendering .flv files
[FIX] Many internal routines were optimized for stability and speed using pure assembly language
Gary D is offline  
Old 19 Jul 2007, 12:07 AM   #14
Junior Member
Junior Member
 
groovasious's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 6
Default DirectShow, no go with FLV conversion

Got a serious problem with the last version and the latest july 4.
Still can't use "DirectShow Decode" when converting files to FLV. Works fine if I turn it off. So I assume I haven't got the corresponding DirectShow ActiveX filter to decode the file. This was the suggestion from the error box.
Have loaded the latest ActiveX from microsoft.
Help
groovasious is offline  
Old 17 Jun 2008, 07:30 AM   #15
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Default

thanx for the link..i'm going to try it soon...i will give u my feedback as well
Aliyans is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I/O Error 2009-05-13 youda På Dansk, På Norsk and På Svenska 0 13 May 2009 06:33 PM
ImgBurn build vs PgcEdit (mkisofs.exe) build Dialysis1 ImgBurn 5 7 Dec 2006 09:14 AM
Steelers Win Fifth Super Bowl Title in Super Bowl XL jmet Latest News (Archive) 29 11 Feb 2006 10:15 PM



All times are GMT +10. The time now is 01:32 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright © 1999 - 2011 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com