Digital Video Forums

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Nero Recode

 
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 21 May 2008, 12:53 PM   #16
Junior Member
Junior Member
 
Cheerio's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: United States
Posts: 15
Default

Chewy,
I don't know exactly for sure but I think that I need to Flash the Card with (under -->Program Flash)a Flash Image File to flash the BIOS. This is what I've read about the SATA card that I've have but the user that post is using Vista. Maybe I misread something. Anyway, i will slowly look it over again. Thank-you, for trying to help. I will get back to you if I have learn something new...
Cheerio is offline  
Old 21 May 2008, 12:55 PM   #17
Junior Member
Junior Member
 
Cheerio's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: United States
Posts: 15
Default

I need to use Base BIOS. I think Raid is more confusing. (complicated)
Cheerio is offline  
Old 21 May 2008, 01:10 PM   #18
Junior Member
Junior Member
 
Cheerio's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: United States
Posts: 15
Default

it's optional. I could use RAID or Not. I Chose Not To DO. I am going to give this up for the night just to clean my computer up a bit. Then, I will test my burner again. If it fails, I am going to download the link that "Zebadee" suggested to the user on the link that you gave me. However, I do think that I need to flash the card with BASE BIOS but not for sure... I'll check back tomorrow to let you know rather or not I succeed. Good Night!
Cheerio is offline  
Old 21 May 2008, 01:20 PM   #19
Super Moderator
 
Chewy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: millenium falcon
Posts: 18,971
Default

zebadee is one that learned much from
Chewy is offline  
Old 6 Jun 2008, 02:03 PM   #20
Junior Member
Junior Member
 
Cheerio's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: United States
Posts: 15
Default

Hi chewy,
I Haven't been online trying to figure all this out lately. Now, I am trying to understand how I can Flash the BIOS to BASE BIOS? This is so confusing because I don't know much about computers. I tried uninstalling but it keeps popping up in RAID under device manager. Also, I tried to follow the step to browse the flash image file under the program flash tab. Not successful trying.So, I will give Zebadee a message. Thanks!
Cheerio is offline  
Old 6 Jun 2008, 02:04 PM   #21
Super Moderator
 
Chewy's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: millenium falcon
Posts: 18,971
Default

go for the flash to the base bios

someone over at cdfreaks will have done it and can help
Chewy is offline  
Old 6 Jun 2008, 02:20 PM   #22
Junior Member
Junior Member
 
Cheerio's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: United States
Posts: 15
Default

Okay. I've just finished reading the posts and doing a little research online. (3 hours) LMAO! Anyway, I've just downloaded the link for BASE BIOS for SIL3512.

Oh, here's the link on what SATA Controller Card that I've Purchased.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16815124006

I will give you a update later.
Cheerio is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nero Vision Essentials 4 cfmoran13 Junior Members/Newbies 1 26 Jan 2008 01:57 AM
My A06 burns too slow?? woxiz DVD Blank Media, Burning, Recording Hardware 1 30 Sep 2003 12:00 AM



All times are GMT +10. The time now is 09:53 PM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright © 1999 - 2011 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com