Digital Video Forums

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Video & Audio Codecs

 
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 16 Nov 2010, 01:19 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default Streamclip audio conversion problems

I'm attempting to convert MP4 to AVI using the latest version of Streamclip for Windows and am losing the audio in the process somehow. Searching for a forum or help file that can answer this. I'm using the new, awesome GoPro Car Cam and having to convert the files in order to import them into Prem Elements 3 for editing.

Any help appreciated
Tim
timbuk2 is offline  
 

Bookmarks

Tags
audio, convert, mpeg, streamclip


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XviD to H.264 MeGUI conversion - audio sync problems admin General Discussions 2 14 May 2007 11:00 AM
problems with conversion cfb35 General Discussions 2 24 Aug 2005 08:33 AM
MPG and AVI conversion to VCD PROBLEMS louischara Conversion/Encoding 1 3 Oct 2004 12:18 AM
Conversion Problems mlchdav General Discussions 0 3 Jul 2002 12:09 PM
AVI -> DivX audio conversion problems - please help Rick General Discussions 4 12 Mar 2002 09:11 PM



All times are GMT +10. The time now is 05:04 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright © 1999 - 2011 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com