Digital Video Forums

Go Back   Digital Video Forums > Other > Archive (Closed) > Foreign Language Forums > En español

 
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 8 Mar 2008, 03:39 AM   #1
Junior Member
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Default problemas de audio

hola a todos, como va?
mi problema es que me baje una peli que se ve bien y se escucha bien, cuando quiero pegar los subtitulos con avi recomp pongo vista previa y... se ve bien con subtitulos y todo, el problema es que cuando pongo comenzar con el trabajo dura solo 30 seg. y no lo hace y encima se ven solo 3 seg. del video_nuevo.

como puedo solucionarlo?

zepakercia is offline  
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problemas con el audio VBR RicardoURU Foro de Soporte de DivXLand.org 8 18 Mar 2008 08:54 PM
problemas con audio w3s Foro de Soporte de DivXLand.org 0 29 Jul 2007 06:27 AM
problemas para transformar vbr a cbr. el audio sale con defectos. andrew_979 Foro de Soporte de DivXLand.org 2 18 May 2007 11:14 PM
problemas de audio con archivo .avi Halcon_Nocturno En español 0 13 Feb 2005 05:05 AM
Problemas Audio Dvdx MARGUELLO En español 0 30 Sep 2003 03:34 AM



All times are GMT +10. The time now is 12:59 AM.

Kirsch designed by Andrew & Austin


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright © 1999 - 2011 Digital Digest

Visit DivXLand   Visit dvdloc8.com